Profili paylaş

Online dersler: Korece

Güney koreli eniştenizle korece öğrenelim mi?

Kimin için:

Tüm seviyeler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

500/saat İlk Ders Ücretsiz

Merhabalar benim adim Seyoon, Güney koreliyim, Korece ögretmenim, Istanbulda oturuyorum,
sizinle tanistigimiza çok memnun oldum.
2021'den itibaren Türkiye'de Korece bire bir özel ders veriyorum. Güney korede kore dili ve kore edebiyati bölümü okudum, korece ögretmenlik sertifikasi aldim.
Eger korece'yi yeni ögrenecekseniz Korece heceden basliyoruz, Eger bir yil sonra Insallah Güney Kore'ye giderseniz Korelilerle gülümseyip iletisim kuralim umarim onlarla sorunsuz sohbet edelim.
Eger Korece'yi biliyorsaniz benimle konusma ve yazima pratikleri yaparak daha yüksek seviye için çalisalim. çünkü siz daha önce korece'yi ögrendiginiz için sinifta koreli olarak yüzde 95 sadece korece konusarak ders verecegim.
Eskiden yüz yüze ders yapmistim ama islerim yogun oldugu için online çevrimiçi üzerinde korece ögretiyorum.
Çünkü Türkçe ve Korecede cümle kurma sirasi oldukça benzerdir. Kolay olacak çünkü konu dil oldugunda ortak bir noktamiz var. Umarim Korecenin zor gramerinden dolayi sikinti çekmezsiniz. Birçok konusma pratigi yaparak Korece'yi birlikte ögrenelim.
simdi benimle korece ögrenen ögrencim 5 kisi var. 15 kisi daha ariyorum. çünkü her sinifta bire bir ders oldugu için iyi ögrenilmektedir. Kitap alma gibi bir durum mevcut degildir. Ücretsiz pdf ders notlarimi vermekteyim.
her dersten sonra ödevleri veriyorum. ya e posta ya mesaj gruptan sorunuz varsa sorabilirsiniz. bazen Güney kore hakkinda bir sorunuz varsa tabii yazabilirsiniz kontrol edip dönüs yapacagim. Ögrencilerimize Umarim Korece dersim size yardimci olur. Ikinci yabanci diliniz olan Korece ögrenirken, dogu Asya'da yer alan Güney Kore'yi seveceginizi umuyoruz. Türkiye'de yasayan bir Koreli olarak, ülkemize yardim eden kardes ülke Türk halkina Korece ögretmekten büyük onur duyuyorum. Size Tesekkür ederim. Sizlerle güzel ders saatleri geçirme dilegiyle kendiniz iyi bakin derslerde görüsmek üzere.
İletişime geç
Seyoon

Seyoon

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Korece öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler