Profili paylaş

Online dersler: Türkçe

İTÜ Öğrencisinden İlkokul-Ortaokul Türkçe Dersleri

Kimin için:

Bebek veya anaokulu seviyesi, İlkokul, Ortaokul

Seviyeler:

Initasyon, Düsük

Fiyat:

400/saat İlk Ders Ücretsiz

Her konuyu en eğlenceli ve anlaşılır şekilde anlatmaya çalışıyorum. "Neden?", "Nasıl?", "Ne amaçla?" sorularına cevaplar vererek ezberci değil açıklayıcı bir eğitim veriyorum. Öğrencimin seviyesine göre anlatım tarzımı değiştiriyor ve böylece hızlı öğrenenle hızlı, yavaş öğrenenle adım adım ilerleyebiliyorum.

İlk dersin sonunda öğrencimle bir yol haritası oluşturuyor ve eğitim sonu için bir hedef belirliyorum. Ayrıca gerektiğinde ödevler veriyorum ki öğrencim konuları pekiştirebilsin.

Derslerimi internet üzerinden veriyorum, okuduğum için genelde mesai saatleri dışında, yani saat 17.00'den sonra ders verebiliyorum. Ücretsiz programlar olan Zoom, Skype, Discord veya Teams uygulamalarından size en uygun olanı kullanıyorum. Derslerimde sadece kendim konuşmamaya dikkat ediyor ve öğrencimin kimi zaman soru-cevap, kimi zaman muhabbet etmek suretiyle hem sıkılmamasını sağlıyorum hem de interaktif bir süreç geçirdiği için daha kalıcı öğrenme hedefliyorum.

Türkçe derslerim dil bilgisi, paragraf, cümlede anlam ve kendini ifade etme olarak dörde ayrılıyor. Kendini ifade etme kısmı yazma veya konuşma yöntemiyle cümleler kurdurma üzerine. Geri kalan kısımları ise hem okuma, hem yazma, hem dinleme, hem de konuşma yöntemleriyle işliyorum. Böylece öğrencim Türkçedeki kavramları kafasında daha iyi canlandırabilecek, soruları çözmek için önünde yazılı olan kağıda bakmak zorunda olmadan, sözlülerde de başarılı olacak.
İletişime geç
Ibrahim Soner

İbrahim Soner

(1)10100

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Reviews of İbrahim Soner's classes by students and former students

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Türkçe öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler