Profili paylaş

Sınıfları Fransizca

içi İzmirli (Düzce)

Fransızca ders (yüz yüze / çevrimiçi) veriyorum

Kimin için:

Lise, Üniversite, Yetişkinler, Şirketler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

1000/saat İlk Ders Ücretsiz

Fransa'da doktora ve 30 yıllık akademik ve pedagojik tecrübeden sonra lise, üniversite düzeyinde Fransızca ders veriyorum.

Derslerimizi, disiplinlerarasi çalismalarda ve yas ve meslek gruplari bakimindan farkli kesimlerle edindigim tecrübe ve birikim esliginde yapiyoruz.

Ayrıca şirket çalışanları veya gruplar için de ortak ders programları oluşturabiliyorum.
Dersleri çevrimiçi veya yüz yüze yapabiliyoruz.

Herkes için ayni ve ezbere dayali ders yapmak yerine, bu dersleri ögrenmek isteyenlerin merak ve ilgi alanlarina ve formasyonlarina uygun olarak esnek çalisma planlari yapiyorum.
Esas olarak, kisi ve gruplarin özelliklerine bagli olarak, içinde yasadigimiz gündelik hayatin pratikleriyle iç içe dersler yapiyorum.

Mümkün oldugunca farklilasmis (kitap, dergi, video, film, power point sunum, vb.) kaynaklar kullaniyorum.
Dersler genel olarak üç ana bölümden olusuyor:
- Daha önceden paylasilmis olan dersin malzemesi hakkinda ögrenci(ler)de olusmus olan algi ve ögrenme düzeyini konusuyoruz.
- Sonra ben bu paylasilmis malzemeyi, okuma parçalarini ve ögrencilerin aktardiklarini da dahil ederek, o günkü ana temayi, temel kavramlari genel olarak sunuyorum.
- En sonunda, ögrencilerle birlikte ne ögrendigimizi birlikte tartisiyoruz; soru sorarak, cevaplari birlikte olusturarak bilgilerimizi pekistiriyoruz.

Bir dersin nasil islendigini söyle bir örnekle anlatabilirim: Ögrenen kisi veya grupların yas, egitim düzeyi ve mesleki formasyonlarina temel veya daha sofistike malzemeler seçilir. Örnegin lise egitimi görmekte olan bir ögrenci için, ögrencinin izlemekte oldugu müfredata ve kitaplara, fakat ayni zamanda ögrencinin ilgi alanina göre, müzik ve spor dallarindan malzeme kullanilabilir. Bu malzemelerdeki kelime, kavram ve kaliplar örnekleriyle birlikte kullanilir. Bu kelime, kavram ve kaliplar bütün içinde tekrar ele alinip, baska kavramlarla vb. iliskilendirilir.

Eger ögrenen grup bir sirkete mensup elemanlar ise, malzemeler söz konusu sirketin faaliyet alanina göre birlikte olusturulur. Birden çok ögrencinin oldugu gruplarda grup dinamigi daha çok devreye sokulur.
İletişime geç
Ferhat

Ferhat

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Fransizca öğretmeni Düzce kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler