Profili paylaş

Online dersler: Ingilizce

İngilizce Ders Konuşma Garantili ODTÜ'lü Yabancı Öğretmen ile

Kimin için:

Ortaokul, Lise, Üniversite, Yetişkinler, Şirketler

Seviyeler:

Tüm seviyeler

Fiyat:

230/saat İlk Ders Ücretsiz

DERSLER KİMLER İÇİN ?

Yetişkinlere, İş adamlarına, gençlere ve okul öncesi ve İlkokul & Ortaokul öğrencilerine 5 - 15 yaş aralığındaki çocuklara İngilizce online özel ders veriyorum. İlkokul seviyesi her sınıftan yıllardır özel ders verdiğim öğrencilerim var. Ailelerinden referans verebilirim. Çocuklarla kolay anlaşabilen ve onlara İngilizceyi özenle hazırladığım çizgi film sahneleri ve eğlenceli müzik ve aktivetelerle sevdiren biriyim. Öğrencinin okulunda gördüğü derslerde kendisine yardımcı olurum ve ayrıca İngilizcesinin gelişmesi ve kıra sürede akıcı İngilizce konuşabilmesi için çocuğunuza yardımcı olurum.

Tübitak 1512 desteği ile ODTÜ Teknokent'te yer alan ofisimde uzman öğretmen ve bir pedagogdan oluşan ekibimle çocuğunuza en iyi eğitimi vermeye hazırım. Özel bir kolejin İlkokul kısmında İngilizce öğretmeni olarak görev yaptım. Profesyonel olarak internet üzerinden yabancı ve Türk öğretmenler ve pedagogdan oluşan ekibimle sadece bu işi yapmaktayım.


İlk ücretsiz dersiniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

DERSLER HAKKINDA

Dersler Learning by Doing (yaşayarak öğrenme) esasına dayalıdır. 7-8 dil konuşabilen insanların (polyglot) uyguladıkları çok özel öğrenme tekniklerini içerir. Yurt dışına gitme imkanı ve zamanı olmayan çocukların Türkiye'de dili yaşayarak ve konuşarak etkili bir şekilde öğrenmesidir. Bu sistem normal sistemlere göre 3 kat daha hızlı , basit ve kalıcıdır. Bilimsel olarak etkinliği Tübitak tarafından kanıtlanmıştır ve Bu sistem beni üniversite sınavında Türkiye derecesine sokmuştur. Derslerimiz çocuklarınız için çok eğlenceli bir ortamda geçmektedir. Eğlenmenin olmadığı yerde öğrenme olmaz :)

ÜCRETLER HAKKINDA

Birebir ders paketlerimiz çocuklar ve oğrenciler için de vardır. 12 ders, 8 ders, 4 ders .

Birebir Premium çalişanlar için derslerimizin en uygun paketimiz 16 ders. 16 ders için, ders başına 191 TL dir


Çocuğunuz her bir derste 200 civarında cümle yapar. Nasıl oldugunu görmek icin çocuğunuzla ücretsiz deneme dersine katılabilirsiniz.

ÜCRET İADE

Program sonunda hedef sizin ya da çocuğunuzun akıcı düzeyde İngilizce KONUŞMASI ve söylenenleri kolayca ANLAMASIDIR. Program tamamen sıfırdan başlayanlar için 3 ay, daha üst seviyeler için daha kısa sürer. Belirlenen süre sonunda söylenen seviyeye gelemeyenlere ödedikleri ücret 1 kuruş dahi alınmadan TAMAMEN İADE EDİLİR.

ODTÜ'de okudum. İngilizce öğretmenliği serti
İletişime geç
JayJay

Jayjay

Tam profili görüntüle

Onaylanmış iletişim bilgileri

Birkaç saat içinde yanıt verir

Müsaitlik
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Ücretsiz e-posta bildirimleri

Yeni bir Ingilizce öğretmeni Istanbul kaydolduğunda bir e-posta al.

Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikasını okudum ve kabul ediyorum.

Bu ilanı paylaş veya e-posta ile gönder

© 2007 - 2024 ÖğretmenBulun Site haritası: Özel öğretmenler